Berlusconi óriási playboy lesz a róla szóló filmben

2018.04.04. 06:13

Hiába szól egy olasz politikusról, a volt elnökről, Silvio Berlusconiról az Oscar-díjas Paolo Sorrentino új filmje, akkor is azonnal látszik, hogy a Loro épp olyan szivárványszínű, grandiózus, látványos és excentrikusan művészi lesz, mint A nagy szépség vagy az Ifjúság. A magyar feliratos előzetes az Indexen látható először.

Silvio Berlusconi akart lenni az ország leggazdagabb és legnépszerűbb embere, aki mindent megkaphat és meg is kap, amit csak akar: nagyjából ez derül ki a politikus életéről forgatott film előzeteséből. És persze az, hogy alighanem fontos szerepük lesz benne azoknak a szexbotrányoknak, amelyek összekapcsolódtak a milliárdos médiamogulból lett miniszterelnök nevével.

Különös pikantériát ad majd a filmnek, hogy amikor Az ifjú pápa című sorozat rendezője, Paolo Sorrentino elkezdte írni, úgy tűnt, egy visszavonult politikus élete lesz a témája, de Berlusconi azóta visszatért a közéletbe, amitől nyilván érdekesebb lesz a film megítélése is. A film címe egyébként azt jelenti, hogy Ők, de más írásmóddal – L'oro – már azt, hogy arany.

A film főszereplője ismét Sorrentino kedvenc színésze, Toni Servillo lesz. A magyar premier dátumát még pontosan nem tudjuk, de a forgalmazó szerint év végén fogják bemutatni.

Ne maradjon le semmiről!