Röhrig Géza hollywoodi sztárokkal játszik

2018.04.12. 11:46

A Saul fia sikere és Oscar-díja után nagy jövőt jósoltak a főszereplőnek, az addig költőként ismert Röhrig Gézának. Ő azonban azt mondta, hogy csak akkor szeretné folytatni a színészkedést, ha olyan feladatot talál, ami méltó a Saul fiához. Most úgy tűnik, hogy talált egy ilyet, ugyanis hamarosan bemutatják To Dust című filmjét. Ráadásul a filmben egy hollywoodi filmsztárral, Matthew Broderickkel játszik együtt. Brodericket olyan filmekből ismerhetjük, mint A régi város, a Hogyan lopjunk felhőkarcolót, A stepfordi feleségek vagy a Godzilla.

A To Dust plakátját nemrég posztolta Röhrig a Facebookra, az is kiderült róla, hogy a filmet a rangos Tribeca Filmfesztiválon mutatják be New York-ban. A premier április 22-én lesz. Röhrig egy haszid kántort alakít benne, akit nagyon megvisel a felesége korai halála. Megpróbál a vallásban vigaszt találni, de közben egyre inkább a megszállottjává válik a gondolatnak, hogy a nő teste bomlásnak indult. Megismerkedik a Broderick által játszott biológiaprofesszorral, aki nagyon részletesen megismerteti azzal, hogy mi történik az emberi testtel a halál után.

Úgy tűnik, hogy Röhrig filmes karrierje eléggé beindult, mert a To Dust mellett még két másik filmje is készül, a The Chaperone címűben például A Gyűrűk Urából és a Homelandből ismert Miranda Otto lesz a partnere. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?