A Deadpool 2 újraértelmezi a szuperhősfilm-folytatásokat

2018.04.20. 11:48

A első Deadpool az a fim volt, aminek sikerében nem bízott senki, hiszen volt benne vér, káromkodás és szex is (jó, az csak elkenve), azaz 18-as karikát kapott, és a Fox is úgy volt vele, hogy ha behozza a gyártási meg marketingköltségét, ami lehetett úgy összesen 90-95 millió dollár, akkor már jó, végre Ryan Reynolds is leszáll róluk ezzel a szarral, mindenki boldog.

A Deadpool 783 millió dollárt termelt, az emberek imádták, mert egyszerre volt vicces és eszementül erőszakos, Reynolds meg élete alakítását nyújtotta benne. A 18-as karika hirtelen már nem stigma volt, és bátrabban nyúltak más, korhatáros képregénytartalomhoz is, ezért születhetett meg a Logan is például (ami 150 millióra hozott 619-et). És most itt a Deadpool 2 a nyakunkon.

Amiben több a poén, és az erőszak is, tuti lesznek elképesztő prosztóságok benne és elkent szex is, az eddig kiadott előzetesek beszólnak a Foxnak ("a stúdió, ami elbaszta a Wolverine-t"), és a DC-nek ("de sötét vagy te, nem a DC univerzum küldött?") és továbbra sem veszik egy percig sem komolyan magukat.

Erre a legjobb példa, hogy a fent látott jelenetek közül sokat kifejezetten a trailerért forgattak, és kurvára nem lesznek benne a filmben.

Direkt.

Hazai bemutató: május 17. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!