Nagyot megy Amerikában a Hang nélkül

2018.04.22. 20:46

John Krasinski Hang nélkül című thrillere 22 millió dolláros (5,5 milliárd forint) jegybevétellel ismét az észak-amerikai kasszasikerlista élére került, írja az MTI. Nem tartott ki tehát a Rampage - Tombolás című új Dwayne Johnson-film kezdeti lendülete, a paráztatós horror viszi a prímet.

A Paramount Pictures horrorjára három hete, bemutató hétvégéjén oly sokan váltottak jegyet – 50,3 millió dollár értékben –, hogy elnyerte az év második legerősebben nyitó filmje címet. A 17 millió dollárból készült alkotás három hét alatt 132,4 millió dollárt keresett az észak-amerikai piacon. Nálunk egyébként május harmadikától adják majd a mozik.

Premierhétvégéjén a nem túl jó Rampage - Tombolás 34,5 millió dollárt (8,7 milliárd forintot) keresett az amerikai és kanadai mozikban, megelőzve a Hang nélkült. Ezen a héten azonban a második helyre szorult 21 millió dolláros bevétellel, bár Kínában még mindig hasít, az elmúlt tíz napban 105 millió dolláros jegyeladással a legnézettebb film volt az ázsiai országban. Világszerte eddig 283 millió dollárt hozott. 

Ne maradjon le semmiről!