Leonardo DiCaprio odáig van az új Tarantino-filmért

2018.04.24. 14:47

A CinemaCon előre be nem jelentett meglepetésvendégeként állt a közönség elé Quentin Tarantino és a készülő, Once Upon a Time in Hollywood című filmjének egyik főszereplője, Leonardo DiCaprio hétfő este Las Vegasban.

Tarantino legújabb nagyjátékfilmjének másik főszereplője Brad Pitt lesz. A rendező szerint a két színész együtt a legizgalmasabb duót alkotja a filmtörténelemben Robert Redford és Paul Newman óta.

A történet 1969-ben, a Charles Manson-gyilkosságok és a hippimozgalom virágzása ideje alatt, játszódik Los Angelesben. A két főszerepben egy levitézlett tévésztár és az ő kaszkadőre látható, akiknek a szomszédjában nem más él, mint Roman Polanski és Sharon Tate, a filmes brutálisan meggyilkolt felesége.

DiCaprio szerint nehéz ugyan úgy beszélni egy filmről, hogy az még el sem készült, mindenesetre nagyon várja az újabb közös munkát Tarantinóval, akinek utoljára a Django elszabadul című filmjében szerepelt. A színész szerint a Once Upon a Time in Hollywood forgatókönyve a filmes

egyik legcsodálatosabb munkája.

Tarantino azt is elárulta, hogy a film hangulatában és vad karaktereiben leginkább a Ponyvaregényhez fog hasonlítani. A forgatás a nyáron kezdődik, a filmet pedig Sharon Tate halálának ötvenedik évfordulóján, 2019. augusztus 9-én, mutatják majd be az Egyesült Államokban. (via Deadline)

Ne maradjon le semmiről!