Jane Fonda és Diane Keaton rákapnak a mamipornóra

2018.05.03. 05:52

A Könyvklub - Az alkony ötven árnyalata című filmben negyven év házasság után megözvegyült, örökifjú vagy évtizedek után ellaposodott házasságban élő nők életét változtatja meg, hogy elolvassák A szürke ötven árnyalata című szado-mazo szoftpornó-bestsellert.

bookclub

Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya.

Ez a Könyvklub című film hivatalos sztorileírása, és azt hiszem, ehhez nem is igazán lehet hozzáfűzni semmit, csak a most megjelent, végső előzetest a filmhez: 

A Könyvklub itthon is látható lesz, a magyar mozik május 31-étől játsszák majd. Az elcsábított vagy csábító férfiak szerepében olyan színészek lesznek, mint Don Johnson, Andy Garcia, Richard Dreyfuss vagy Craig T. Nelson, a filmet pedig az a Bill Holderman rendezi, aki rendezőként csak most debütál, de producerként feltűnt már például Robert Redford A hallgatás szabálya című filmjében is.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?