Ennek a családnak a vérében van a gonosz

2018.05.08. 05:24

Az amerikai bemutatóval egy időben Magyarországon is bemutatják az év egyik legőrültebb horrorfilmjét. A Hereditary Örökség névvel érkezik hazánkba június hetedikén, a magyar feliratos előzetesét pedig először a Cinematrixon lehet megnézni.

A filmet egy elsőfilmes rendező, Ari Aster írta és rendezte, a történet pedig a Graham családról szól, akik rémisztő hagyatékot örököltek, ami veszélybe sodorja az életüket. A rájuk váró átok és a szenvedés elől, úgy tűnik nincs menekvés, a film pedig mindenkire a frászt hozta, akinek már volt szerencséje látni. Főbb szerepekben Toni Collette, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd, és Gabriel Byrne láthatóak.

Az Örökség továbbra is 100%-os értékelésen áll Rotten Tomatoes-on, ami azt jelenti, hogy azok, akik megnézhették a Sundance fesztiválon, mind pozitív véleménnyel voltak róla. Ezen felbátorodva a film amerikai forgalmazója az A24 már azt tervezi, hogy komoly Oscar-kampányt építenek a film mögé, különösen Toni Collette alakítására kihegyezve. Az Örökség útja az Oscarig nagyon nehéz lesz, az Akadémia versenyében a nyáron bemutatott filmek és a horrorok is komoly hátránnyal indulnak, de azok után, hogy idén a Tűnj el győzni tudott az eredeti forgatókönyvek kategóriájában, úgy érzik, hogy változnak az eddigi gyakorlatok és egy ilyen különös filmnek is nagyobb az esélye, mint korábban volt.

Korábban már mutattunk egy másik előzetest is, amit eredeti nyelven felirat nélkül lehet itt megnézni.

Ne maradjon le semmiről!