Harrison Ford kicsit megtrollkodta az utódját

2018.05.14. 09:29

Akinek eddig nem sokat mondott Alden Ehrenreich neve, az is tudni fogja május 25. után, hogy kiről van szó, hiszen egy olyan ikonikus szerepet játszhatott el a Solo: Egy Star Wars-történet című filmben, amiből azért tényleg nem sok jön szembe egy színész életében. Han Solo persze legalább két generációnak örökre Harrison Ford marad, aki egyébként rühellte a szerepet, és könyörgött Lucasnak, hogy ölje meg a karaktert a Birodalom visszavágban. (Félig sikerült azért.)

3385116-3348230-solo2

A Solo sajtókörútja javában dübörög, a színészek egyik interjút adják a másik után, és rettenetesen unhatják az egészet, így minden kis apróság jól jön nekik, ami megbontja a monotóniát. Ehrenreich éppen egy Camerin Mathison nevű újságíróval beszélgetett, amikor a terembe belépett mögötte Ford és Ron Howard rendező (aki a Phil Lord/Chris Millar páros helyére ült be, és állítólag a film 70 százalékát ő rendezte), és úgy léptek oda az ifjú Solo mögé, hogy az észre sem vette, Ford kis híján a frászt hozta rá a

Szállj ki a székemből!

beszólással, amihez hozzátette még, hogy

És az életemből is!

A Solót nálunk jövő csütörtökön mutatják be, a világpremier már megvolt, itt írtunk az előzetes reakciókról.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?