Winona Ryder és Keanu Reeves addig utálják egymást, amíg össze nem jönnek

2018.05.17. 10:22

A destination wedding a kis Magyarországon nem igazán ismert kifejezés: azokra az esküvőkre használják, amelyeket kifejezetten távol tartanak a boldog pár lakhelyétől, lehetőség szerint valami puccos helyen valamelyik turistalátványosság közelében. Ennek a jelenségnek a legrosszabb oldalára épül a Mad Men - Reklámőrültek producerének Destination Wedding című filmje.

destwedding

Victor Levint már négy Emmy-díjra jelölték többek közt a Mad Menért és a Megőrülök érted című sorozatokért, Keanu Reeves és Winona Ryder pedig már három filmben játszottak együtt: Francis Ford Coppola Drakulájában, Richard Linklater Kamera által homályosan-jában és a Pippa Lee négy élete című filmben is.

Ettől függetlenül azért a film előzetese nem ígér hihetetlen nagy izgalmakat, inkább egy kiszámítható és sablonos romantikus komédiát, de ne legyen igazunk. A sztori nagyjából annyi, hogy Ryder és Reeves mindketten hivatalosak egy esküvőre, de már az odaúton, a reptéren egymás idegeire mennek, folyamatosan piszkálják egymást, aztán persze egy ágyban kötnek ki, miközben nyilván az is kiderül majd, hogy a felszín mögött milyen komoly problémák teszik őket ilyen tüskéssé, és hogy ezeket a problémákat milyen jól fel tudják oldani egymásban.

A filmet amerikában augusztus 24-én mutatják be, magyar premierről egyelőre nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?