Winona Ryder és Keanu Reeves addig utálják egymást, amíg össze nem jönnek

2018.05.17. 10:22

A destination wedding a kis Magyarországon nem igazán ismert kifejezés: azokra az esküvőkre használják, amelyeket kifejezetten távol tartanak a boldog pár lakhelyétől, lehetőség szerint valami puccos helyen valamelyik turistalátványosság közelében. Ennek a jelenségnek a legrosszabb oldalára épül a Mad Men - Reklámőrültek producerének Destination Wedding című filmje.

destwedding

Victor Levint már négy Emmy-díjra jelölték többek közt a Mad Menért és a Megőrülök érted című sorozatokért, Keanu Reeves és Winona Ryder pedig már három filmben játszottak együtt: Francis Ford Coppola Drakulájában, Richard Linklater Kamera által homályosan-jában és a Pippa Lee négy élete című filmben is.

Ettől függetlenül azért a film előzetese nem ígér hihetetlen nagy izgalmakat, inkább egy kiszámítható és sablonos romantikus komédiát, de ne legyen igazunk. A sztori nagyjából annyi, hogy Ryder és Reeves mindketten hivatalosak egy esküvőre, de már az odaúton, a reptéren egymás idegeire mennek, folyamatosan piszkálják egymást, aztán persze egy ágyban kötnek ki, miközben nyilván az is kiderül majd, hogy a felszín mögött milyen komoly problémák teszik őket ilyen tüskéssé, és hogy ezeket a problémákat milyen jól fel tudják oldani egymásban.

A filmet amerikában augusztus 24-én mutatják be, magyar premierről egyelőre nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!