Hallotta, hogy Robin Williams és Jim Carrey utálták egymást? Akkor felejtse el

2018.05.20. 21:06

A New York Times újságírója, Dave Itzkoff életrajzi könyvet írt a 2014-ben öngyilkosságot elkövető színészről, Robin WIlliamsről, Robin címmel. Innen indultak a két sztár viszálykodásáról szóló pletykák.

A könyv szerzője röviden utalt arra, hogy Robin Williams "veszélyeztetve érezte magát" attól, ahogyan Jim Carrey-t egyre nagyobb és nagyobb sztárnak kezdték tartani, és az is zavarta, amikor megtudta, hogy Jim Carrey lesz Rébusz a Mindörökké Batman című filmben, miután ezt a szerepet Williams korábban visszautasította. Williams sminkese megerősítette, hogy Williamsban okozott némi bizonytalanságot a téma, bár akkori felesége, Marsha Garces megnyugtatta, hogy "van hely mások számára is".

A RadarOnline ez után még tovább ment, és egy riportot írt arról, hogy Williams és Carrey között komoly feszültségek voltak, ami "keserű viszálykodáshoz" vezetett - ilyesmit a könyv sem állított. A Gossip Cop (Pletykakopó) nevű portál felkereste Jim Carrey-t, hogy mondja el a véleményét az ügyről. A színész azt felelte:

A RadarOnline abszolút tévúton jár, és egy olyan viszályt teremt, ami nem is létezett. Lehet, hogy Robin kifejezte a bizonytalanságát velem és a sikerességemmel kapcsolatban, de én soha nem éreztem semmi mást, mint hatalmas tiszteletet iránta és a zsenialitása iránt. Ha személyesen találkoztunk, ő is mindig tisztelettel szólított meg. Maestrónak nevezett, én pedig őt Billy, a kölyöknek. Fogalmazzunk egyértelműen: nem létezhet semmiféle viszály, ha az egyik fél nem is tud az egészről.

Carrey ezután posztolt egy saját maga által készített festményt is a Twitteren Robin Williamsről, ezzel a szöveggel: "Robin Williams elméje egy kvantum-computer volt. Ő volt a Nyugat leggyorsabb fegyvere. Szerettem, tiszteltem és imádtam a zsenialitását - mindörökké."

Robin Williams 2014 augusztusában vetett véget saját életének. A róla szóló biográfia azt írja: Williamset Lewy testes demenciával diagnosztizálták, amely miatt elvesztette a rá jellemző energiák jó részét.

Ne maradjon le semmiről!