Johnny Depp ősz bajusszal kergeti a rappergyilkosokat

2018.05.22. 11:33

Johnny Depp és Forest Whitaker a főszereplője a Biggie Smalls rapper meggyilkolásáról szóló, City of Lies című filmnek, amihez megérkezett az első előzetes.

A brooklyni születésű The Notorious B.I.G. – vagy más néven Biggie Smallsként ismert előadó – még nem volt 25 éves, amikor 1997-ben Los Angelesben agyonlőtték, fél évvel 2Pac halála után. Mindkét rappert hasonlóan ölték meg: melléjük álltak a piros lámpánál, és a letekert ablakból, közelről tüzeltek.

A tettest vagy tetteseket azóta sem találták meg. A gyilkosság felgöngyölítésén dolgozik szerepe szerint Johnny Depp, egy olyan nyomozót alakítva, aki több mint húsz évvel az eset után próbálja megtalálni a gyilkost. A siker érdekében összeáll egy riporterrel, akit a filmben Forest Whitaker alakít. A film Randall Sullivan újságíró LAbyrinth című könyve alapján készült, a rendező Brad Furman (Az igazság ára). A bemutató szeptember 7-én lesz.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?