Dwayne Johnson műlába sírba viszi az ellene vétőket

2018.05.24. 09:14

Van annál csehovibb, mint a Felhőkarcoló című nyári blockbuster második előzetesének első másodpercében megmutatott műláb? Amit nem más, mint Dwayne A Szikla Johnson csatol fel magára? És amivel a trailer utolsó előtti másodpercében kitámaszt egy Nagyon Fontos Ajtót? Ugye, hogy nincs. 

Amit fent láttunk, az tökéletes képet ad arról, hol tart ma Hollywood a sikerfilmkészítésben (a blockbustereket szokás így magyarítani). A képregényfilmek árnyékábóé kinövő ún. eredeti ötletek és koncepciók azt jelentik, hogy fognak több, korábban működő ötletet, majd azt CGI-orgiába öltöztetve prezentálják a közönségnek, nesze, nem kell a pizsamás-rajzolt szuperhős? Itt van egy hús-vér pali, még csak nem is tökéletes, kell?

Kell hát.

A Die Hard in The Towering Inferno With Your Family (Drágán add az életed a pokoli toronyban a családoddal) címet valamiért kihagyó Skyscraper arról szól, hogy A Szikla egy bevetésben lábát vesztette, kórházba viszik, megműti egy szexi dokinő, összejönnek, lesz gyerek, szép, kettő, egy gazdag kínai beköltözteti Dwayne-éket egy csúcsszuper felhőkarcolóba, gonoszok jönnek, rabolni akarnak, Dwayne házon kívül, de nem sokáig, mert átugrik egy másik házból, műláb ide vagy oda, megmenti a családját, a kínai milliomost, az épületet, a lábát és saját magát.

Nagy écesz nincs benne, agyatlan két óra annál inkább. Dwayne mellett Neve Campbell és Pablo Schreiber is feltűnik benne, hazai bemutató július 12.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!