A Hangya és a Darázs a Szellemre pályázik

2018.05.29. 08:43

A Bosszúállók 3 már-már DC-univerzumra hajazó depressziós fogcsikorgatása után felüdülés lesz ismét egy lazább Marvel-filmet nézni, márpedig a Hangya és a Darázs annak ígérkezik. Ez ugye a második Hangya-film, a főszereplő trió (Paul Rudd, Evangeline Lilly és Michael Douglas) mellé beszállt Michelle Pfeiffer és Laurence Fishburne, sőt, Walton Goggins is, szóval eleve elfogult vagyok a filmmel szemben. 

A fenti tévéreklám egyébként a legkomolyabb az eddigi trailerek közül, de hát hogy a fenébe ne lenne vicces egy olyan film, amiben a főhős hol akkora, mint a paksi atomerőmű, hol meg hangyafasznyi? Mert ugye az Ant-Man, azaz Hangya szuperképessége az, hogy van egy tudósember, Hank (Douglas), aki szeret bütykölni, és van egy ruhája, amit ha felveszel, akkor nagyon kicsi és/vagy bazinagy leszel. A történetről itt valamivel bővebben is írtunk, hazai bemutató: július 5. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?