Amy Schumer padlóra küldi Naomi Campbellt

2018.05.31. 13:40

Hamarosan jön a mozikba Amy Schumer új vígjátéka, a Túl szexi lány. A filmben, amiről egyelőre még nem is tudjuk, hogy mit gondoljunk, az a fő humorforrás, hogy Schumer karaktere azt hiszi magáról, hogy szép. Beütötte ugyanis a fejét, és a sérülés miatt egy gyönyörű és természetesen nagyon vékony nőt lát a tükörben. A többiek meg azt látják, ahogy Schumer a valóságban kinéz. Neki viszont őrületes önbizalmat ad, hogy Rogán Cecíliát megszégyenítően megváltozott a külseje, így a pasizásban és a munkakeresésben is sokkal bátrabb és öntudatosabb lesz. 

Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy megmondjuk, a sztori valószínűleg oda fog kifutni, hogy nem a külső, hanem a magabiztos fellépés és az önbizalom számít. Nyilván így épített karriert az a rengeteg szép nő is, akik Schumer mellett a filmben láthatóak Emily Ratajkowskitól Michelle Williamsen át Naomi Campbellig.

Abban a részletben, ami most az Indexen látható először, Schumer éppen azt bizonygatja Williams és Campbell karaktereinek, hogy bár számára a modellkedés is reális opció, most mégis hajlandó lenne recepciósként emelni a cég fényét:  

A Túl szexi lány június 14-től látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!