Keanu Reeves nagyon megunta az akciót

2018.05.31. 11:49

Keanu Reeves többször nyilatkozta, hogy eléggé unja már az akciófilmeket, és sokkal szívesebben csinálna romantikus komédiákat meg musicaleket. Ennek szellemében mostanában csupa ilyet vállal, a Winona Ryderrel közös Destination Wedding után ezúttal a Netflixnek forgat egy romkomot. (Előtte azért elkészül a John Wick 3 is szerencsére, amin most dolgoznak New York-ban.) 

A Netflixre készülő film főszereplői Magyarországon kevéssé ismertek, Ali Wong és Randall Park. (Na jó, Park talán Az alelnök sorozatból egy kicsit mégis ismerős lehet.) Ők játsszák azt a párt, akik a gimiben szerelmesek voltak egymásba, de aztán tizenöt évig nem találkoztak. Amikor újra összefutnak, megint vonzódni kezdenek egymáshoz, a gond csak az, hogy az egyiküknek sokkal jobban bejött az élet, így teljesen más kasztban élik a mindennapjaikat. A nőből híres séf lett, akinek étterme van San Francisco-ban, míg a pasi még mindig otthon lakik, és nem túl sikeres zenészként próbál boldogulni.

Hogy Reeves kit játszik a filmben, azt egyelőre nem tudni. A romkom egyébként az Always Be My Maybe címet kapta, ami azért különös választás, mert ezzel a címmel 2016-ban már készült egy romantikus film. Az Always Be My Maybe-t jövőre mutatják be a Netflixen.  

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?