Újabb sztárok csatlakoztak Tarantino Manson-mozijához

2018.06.07. 09:16

Amikor már azt hinnénk, hogy több sztár nem zsúfolhatóQuentin Tarantino készülő, Once Upon a Time in Hollywood című filmjébe, akkor mindig kiderül, hogy de mégis. Úgy tűnik, hogy ebben a filmben mindig akadnak újabb szerepek, így most csatlakozhatott a szereplőgárdához Luke Perry, Damian Lewis és Dakota Fanning is. Perryt még mindig a Beverly Hills 90210 sorozatból ismerhetik a legtöbben, Lewist pedig a Homelandből és a Milliárdok nyomában-ból. Dakota Fanninget legutóbb a Megtorlásban és az Amerikai pasztorálban láthattuk.

Velük együtt már felsorolni is nehéz, hogy hány sztár szerződött le a produkcióhoz. A két főszereplő Brad Pitt és Leonardo DiCaprio, de játszik még a filmben Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden, Tim Roth, Emile Hirsch és Clifton Collins is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Újabb sztárok csatlakoztak Tarantino Manson-mozijához

Luke Perry, Damian Lewis és Dakota Fanning is játszanak Brad Pitt és Leonardo DiCaprio mellett.

895 · Jun 07, 2018 09:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ahogy már megírtuk, a történet 1969-ben,  a hippimozgalom virágzása idején játszódik Los Angelesben. DiCaprio egy levitézlett tévésztárt, Pitt pedig a kaszkadőrét alakítja. Miközben a nagy visszatérésen ügyködnek, a  szomszédjukban Manson és bandája brutálisan meggyilkolja Roman Polanski feleségét, a  színésznő   Sharon Tate-et és a barátaikat.

 A forgatás a nyáron kezdődik, a filmet pedig Sharon Tate halálának ötvenedik évfordulóján, 2019. augusztus 9-én, mutatják majd be az Egyesült Államokban. 

Ne maradjon le semmiről!