Újabb sztárok csatlakoztak Tarantino Manson-mozijához

2018.06.07. 09:16

Amikor már azt hinnénk, hogy több sztár nem zsúfolhatóQuentin Tarantino készülő, Once Upon a Time in Hollywood című filmjébe, akkor mindig kiderül, hogy de mégis. Úgy tűnik, hogy ebben a filmben mindig akadnak újabb szerepek, így most csatlakozhatott a szereplőgárdához Luke Perry, Damian Lewis és Dakota Fanning is. Perryt még mindig a Beverly Hills 90210 sorozatból ismerhetik a legtöbben, Lewist pedig a Homelandből és a Milliárdok nyomában-ból. Dakota Fanninget legutóbb a Megtorlásban és az Amerikai pasztorálban láthattuk.

Velük együtt már felsorolni is nehéz, hogy hány sztár szerződött le a produkcióhoz. A két főszereplő Brad Pitt és Leonardo DiCaprio, de játszik még a filmben Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden, Tim Roth, Emile Hirsch és Clifton Collins is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Újabb sztárok csatlakoztak Tarantino Manson-mozijához

Luke Perry, Damian Lewis és Dakota Fanning is játszanak Brad Pitt és Leonardo DiCaprio mellett.

895 · Jun 07, 2018 09:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ahogy már megírtuk, a történet 1969-ben,  a hippimozgalom virágzása idején játszódik Los Angelesben. DiCaprio egy levitézlett tévésztárt, Pitt pedig a kaszkadőrét alakítja. Miközben a nagy visszatérésen ügyködnek, a  szomszédjukban Manson és bandája brutálisan meggyilkolja Roman Polanski feleségét, a  színésznő   Sharon Tate-et és a barátaikat.

 A forgatás a nyáron kezdődik, a filmet pedig Sharon Tate halálának ötvenedik évfordulóján, 2019. augusztus 9-én, mutatják majd be az Egyesült Államokban. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?