Idén méltó folytatást kaphat a Halloween

2018.06.08. 17:21

1981-ben már egyszer készült egy folytatás John Carpenter horror klasszikusához, a Halloweenhez, idén azonban érkezik egy újabb, egy olyan, ami nem veszi figyelembe egyik filmet sem, ami 1978 után készült. Összesen 7 ilyen filmről van szó, de az, amit az idén ősszel fognak bemutatni, egyiknek az eseményeiről sem vesz tudomást. Az új Halloweenhez most érkezett meg az első előzetes, amit magyar szinkronnal is meg lehet nézni.

40 év telt el az eredeti film szörnyű eseményei óta. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) azóta is vár arra, hogy szembenézzen Michael Myersszel, aki annyi szenvedést okozott neki. Myers ez idő alatt egy szigorúan őrzött létesítményben volt, innen azonban sikerül valahogy megszöknie, így létrejön a nagy találkozás, ami a frászt hozza a környék többi lakójára.

A filmet David Gordon Green rendezi, a forgatókönyvet is ő írta, Danny McBride-dal és Jeff Fradley-vel közösen. Főbb szerepekben Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Virginia Gardener, Dylan Arnold, Drew Scheid láthatóak.

A Halloween október 25-én érkezik a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!