Az Eurovíziós Dalfesztiválról szól Will Ferrell új filmje

2018.06.19. 10:14

Will Ferrellt is megszerezte magának a Netflix. A Deadline beszámolója szerint a színész következő filmjét a streaming szolgáltatónak készíti. A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválról fog szólni. Ferrell nemcsak főszereplő lesz, de ő jegyzi a forgatókönyvet is, kedvelt alkotótársával, Andrew Steele-lel közösen. 

Ferrellnek van énekes múltja, a Saturday Night Live című szkeccsműsorban, ahol a karrierje kezdődött, ezt többször bemutatta. A gátlástalan versenyzők sem állnak tőle távol, úgyhogy valószínűleg egy mindenre elszánt énekest fog alakítani a filmben, de ez egyelőre csak pletyka.

A bejelentéssel kapcsolatban megjegyzik, hogy a Netflix az utóbbi időben olyan komikusokat szerzett meg magának, mint Chris Rock, Kevin James és Rob Schneider, akiknek jobban megéri a Netflix-szel együttműködni, mint klasszikus mozifilmeket csinálni, hiszen nem kell aggódniuk a marketingen és a jegyeladásokon. Adam Sandler legutóbbi filmjeit mind a Netflix-re készítette, könnyen lehet, hogy Ferrell is követi ezen az úton.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?