Az Eurovíziós Dalfesztiválról szól Will Ferrell új filmje

2018.06.19. 10:14

Will Ferrellt is megszerezte magának a Netflix. A Deadline beszámolója szerint a színész következő filmjét a streaming szolgáltatónak készíti. A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválról fog szólni. Ferrell nemcsak főszereplő lesz, de ő jegyzi a forgatókönyvet is, kedvelt alkotótársával, Andrew Steele-lel közösen. 

Ferrellnek van énekes múltja, a Saturday Night Live című szkeccsműsorban, ahol a karrierje kezdődött, ezt többször bemutatta. A gátlástalan versenyzők sem állnak tőle távol, úgyhogy valószínűleg egy mindenre elszánt énekest fog alakítani a filmben, de ez egyelőre csak pletyka.

A bejelentéssel kapcsolatban megjegyzik, hogy a Netflix az utóbbi időben olyan komikusokat szerzett meg magának, mint Chris Rock, Kevin James és Rob Schneider, akiknek jobban megéri a Netflix-szel együttműködni, mint klasszikus mozifilmeket csinálni, hiszen nem kell aggódniuk a marketingen és a jegyeladásokon. Adam Sandler legutóbbi filmjeit mind a Netflix-re készítette, könnyen lehet, hogy Ferrell is követi ezen az úton.

Ne maradjon le semmiről!