Kevin Spacey: az előző filmjéből kivágták, a következőt bemutatják

2018.06.20. 14:34

Bár az előző filmjéből, A világ összes pénzéből nyom nélkül kivágták a (részben fiatalkorú) fiúk szexuális zaklatásával vádolt Kevin Spacey-t, és pár nap alatt egy másik színésszel újraforgatták a film jeleneteit, a Kártyavár című sorozatát pedig lefújták, a következő, Billionaire Boys Club című filmjét az online megjelenés után moziba is küldik - írja a Hollywood Reporter.

A film forgalmazója szerint ugyanis nem kellene a stáb összes többi tagját büntetni az egyébként is csak egy kis mellékszerepet játszó Spacey bűne miatt. Azt azért közölték: a döntés nem volt egyszerű, de nem érzik érzéketlennek. A film két főszereplője Ansel Elgort és Taron Egerton lesz, szerepel még benne többek közt Suki Waterhouse, Rosanna Arquette és Emma Roberts is.

Az egy átverés révén gyorsan meggazdagodó fiatalokról szóló film először video-on-demand (VOD) szolgáltatóknál lesz elérhető július közepén, de aztán augusztus 17-én néhány moziba is elküldik, "kísérleti jelleggel", hogy kiderüljön, lenne-e érdeklődés a nézőkben a mozikban is a film iránt.

"Reméljük, hogy az egy személyre vonatkozó, felkavaró vádak - amelyeket még nem ismertünk a film készítésekor, két és fél éve - nem vetnek foltot a film bemutatójára" - nyilatkozta a nemrég a Gotti című, a kritikusok szerint bűnrossz Travolta-filmet is bemutató Vertical Entertainment szóvivője.

"Semmilyen szinten nem tartjuk megbocsáthatónak a szexuális zaklatást, és támogatjuk az áldozatokat. Reméljük, hogy a közönség is kialakítja a véleményét egy személy múltjának komoly vádjaival kapcsolatban, de nem egy teljes stáb és színészgárda kárára" - áll a forgalmazó nyilatkozatában.

Ne maradjon le semmiről!