Stallone az új Rocky-filmben újraélheti élete egyik legdurvább élményét

2018.06.20. 16:43

Megjelent Sylvester Stallone következő Rocky-filmje, a Creed II. első előzetese. A Rocky-sorozat nyolcadik része, úgy tűnik, kvázi az 1985-ös Rocky IV. folytatása lesz: Drago (Dolph Lundgren) fia csap össze Creed fiával.

creed2

"Ugyanezt mondta az apád is, aki itt halt meg a karjaimban" - idézi fel az előzetesben Stallone, azaz Rocky az 1985-ös film sztoriját, amelyben Creednek nem sikerült legyőznie Dragót, hiába mondta akkor Creed is azt, hogy nincs más lehetősége, mint kiállni a meccsen.

De Apollo Creed (Michael B. Jordan) most újraírná a történelmet. "Ne tégy úgy, mintha ez az apádról szólna" - feleli erre Creed anyja, és ebből a pár mondatból nagyjából össze is áll a Creed II. sztorijának lényege.

Bár Stallone nemrég maga jelentette be, hogy ő maga fogja rendezni a filmet, ez végül mégsem így lett, de producerként és társíróként persze Sly is részt vett az alkotófolyamatban. A rendező személye viszont meglepő: Steven Caple Jr. gyakorlatilag teljesen ismeretlen, és még Stallonével sem dolgozott együtt soha.

A filmben Stallonén és Jordanen kívül szerepel még Florian Munteanu (Drago), Tessa Thompson, Wood Harris és Phylicia Rashad is.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?