Stallone az új Rocky-filmben újraélheti élete egyik legdurvább élményét

2018.06.20. 16:43

Megjelent Sylvester Stallone következő Rocky-filmje, a Creed II. első előzetese. A Rocky-sorozat nyolcadik része, úgy tűnik, kvázi az 1985-ös Rocky IV. folytatása lesz: Drago (Dolph Lundgren) fia csap össze Creed fiával.

creed2

"Ugyanezt mondta az apád is, aki itt halt meg a karjaimban" - idézi fel az előzetesben Stallone, azaz Rocky az 1985-ös film sztoriját, amelyben Creednek nem sikerült legyőznie Dragót, hiába mondta akkor Creed is azt, hogy nincs más lehetősége, mint kiállni a meccsen.

De Apollo Creed (Michael B. Jordan) most újraírná a történelmet. "Ne tégy úgy, mintha ez az apádról szólna" - feleli erre Creed anyja, és ebből a pár mondatból nagyjából össze is áll a Creed II. sztorijának lényege.

Bár Stallone nemrég maga jelentette be, hogy ő maga fogja rendezni a filmet, ez végül mégsem így lett, de producerként és társíróként persze Sly is részt vett az alkotófolyamatban. A rendező személye viszont meglepő: Steven Caple Jr. gyakorlatilag teljesen ismeretlen, és még Stallonével sem dolgozott együtt soha.

A filmben Stallonén és Jordanen kívül szerepel még Florian Munteanu (Drago), Tessa Thompson, Wood Harris és Phylicia Rashad is.

Ne maradjon le semmiről!