Egyre keményebb Jason Statham és az évmilliók óta kihalt óriáscápa küzdelme

2018.06.21. 05:18

Egészen felháborító, hogy az európaiak elvileg nem is láthatnák azokat a csodálatos új jeleneteket a Meg - Az órisácápa filmből, az év legtrashebb trashfilmjéből és legkreténebb bűnös élvezetéből, amelyeket az ázsiai közönségnek szánt előzetesben hoztak nyilvánosságra! Még szerencse, hogy az internet révén semmi nem maradhat titokban a kétmillió éve kihalt őscápa és a kétmillió kőkemény izommal rendelkező Jason Statham küzdelméből.

meg

A film fantasztikus sztorija szerint egy, a tenger fenekén állomásozó tengeri kutatóállomás közelében egyszer csak megjelenik egy óriási cápa, ami ráadásul gonosz is, és megtámadja a bázist, a kutatók pedig nem tudnak visszatérni a víz felszínére. Ehhez előbb meg kell küzdeniük a világ valaha létezett legnagyobb cápájával, a megalodonnal, amiről eddig azt hitték, hogy kétmillió éve kihalt. Később kiderül, hogy van még több, kihaltnak hitt óriás tengeri lény is, a csávából pedig csak Statham húzhatja ki a társaságot.

Az ázsiai előzetes szinte teljes egészében eltér az európaitól, és elképesztően mélyreható részletek derülnek ki belőle a dolog lélektani finomságairól, szóval minden perce aranyat ér.

A film augusztus 9-én érkezik a magyar mozikba, addig valahogy már csak kibírjuk!

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?