Egyre keményebb Jason Statham és az évmilliók óta kihalt óriáscápa küzdelme

2018.06.21. 05:18

Egészen felháborító, hogy az európaiak elvileg nem is láthatnák azokat a csodálatos új jeleneteket a Meg - Az órisácápa filmből, az év legtrashebb trashfilmjéből és legkreténebb bűnös élvezetéből, amelyeket az ázsiai közönségnek szánt előzetesben hoztak nyilvánosságra! Még szerencse, hogy az internet révén semmi nem maradhat titokban a kétmillió éve kihalt őscápa és a kétmillió kőkemény izommal rendelkező Jason Statham küzdelméből.

meg

A film fantasztikus sztorija szerint egy, a tenger fenekén állomásozó tengeri kutatóállomás közelében egyszer csak megjelenik egy óriási cápa, ami ráadásul gonosz is, és megtámadja a bázist, a kutatók pedig nem tudnak visszatérni a víz felszínére. Ehhez előbb meg kell küzdeniük a világ valaha létezett legnagyobb cápájával, a megalodonnal, amiről eddig azt hitték, hogy kétmillió éve kihalt. Később kiderül, hogy van még több, kihaltnak hitt óriás tengeri lény is, a csávából pedig csak Statham húzhatja ki a társaságot.

Az ázsiai előzetes szinte teljes egészében eltér az európaitól, és elképesztően mélyreható részletek derülnek ki belőle a dolog lélektani finomságairól, szóval minden perce aranyat ér.

A film augusztus 9-én érkezik a magyar mozikba, addig valahogy már csak kibírjuk!

Ne maradjon le semmiről!