A Disney szerint szó sincs arról, hogy ne akarnának több Star Wars-szólófilmet

2018.06.22. 14:03

Mi is megírtuk tegnap, hogy a Solo buktája után (344 millió dollárnál tart 3 hét alatt) bizonytalan időre parkolópályára kerülnek a Star Wars spinoffjai. A Lucasfilmtől az a pletyka szivárgott ki, hogy az előkészítés alatt álló Obi-Wan Kenobi-film stábját elzavarták, és egyelőre nem tudni, milyen Star Wars-filmet kapunk 2020-ban (mert jövőre jön a Star Wars IX, ugye).

star-wars-boba-fett

A Lucasfilm tegnap azt közölte, hogy a pletyka az, ami, híresztelés, aminek valóságalapja nem sok van, viszont "meglehetősen spekulatív". A cég szerint több Star Wars-projekt előkészítése is vígan zajlik, köszönik szépen, jól vannak. Az valahol mégis fura, hogy az előkészítés alatt álló projektek közül sem a Kenobi-, a belengetett Boba Fett- vagy a Yoda-filmről nem ejtenek szót, annál többet

  • Rian Johnson tervezett trilógiájáról
  • és a Trónok harca alkotópárosától, David Beniofftől és D.B. Weisstől érkező új filmekről.

Az persze vitathatatlan, hogy a miden idők legnagyobb Star Wars-buktáját hozó Solo folytatását és a szinte biztosra mondott Lando-filmet el kell felejteni, annyira vannak jó pénzügyesei a Disney/Lucasfilmnek, hogy ne engedjék lenullázni a franchise-t anyagi értelemben véve. Én már csak azért imádkozom, hogy James Mangold megcsinálhassa a Boba Fett-filmet, ha utána nem lesz több szólófilm, nem fogok sírni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?