A Rögtönzött szerelem sztárja is csatlakozik a Men in Black újabb részéhez

2018.06.25. 09:36 Módosítva: 2018-06-25 09:36:26

Kumail Nanjiani színész, komikus, aki a Rögtönzött szerelem című filmmel vált itthon is ismertté, maga is megerősítette, hogy csatlakozik a Men is Black spinoff film stábjához, egy vicces földönkívülit fog alakítani. A Rögtönzött szerelem című filmet mi is nagyon dicsértük, a Rotten Tomatoes oldalon 98 százalékos értékelést söpört be, Nanjiani pedig Aranyglóbuszt is kapott érte.

Azt már régóta lehet tudni, hogy a Man in Blackhez készül egy újabb epizód, ami nagyon jó hír a rajongóknak még úgy is, hogy ehhez semmi köze nem lesz Tommy Lee Jonesnak és Will Smithnek. Sőt, ezúttal nem is két férfi lesz a főszereplő, hanem egy férfi és egy nő: Chris Hemsworth és Tessa Thompson. Thompson és Hemsworth pedig már harcolt együtt a Thor: Ragnarökben. A Hollywood Reporter korábban arról számolt be, hogy Liam Neeson is szerepelni fog a filmben, a sötét zsaruk londoni bázisának fejét alakíthatja, a brit fővárosban kezdődik majd ugyanis a történet.

A filmet F. Gary Gray rendezi, aki többek között a Halálos iramban 8-at is. A film egyelőre cím nélkül fut, de nagyon úgy tervezik, hogy pont egy év múlva már moziba kerül.

Az eredeti trilógia főszereplői közül Will Smithszel kapcsolatban korábban azt pletykálták, hogy a Sony nem akarja kifizetni neki azt a gázsit (20 millió dollár filmenként), amennyiért a második és a harmadik részt csinálta, így ő kimarad a folytatásból.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?