A Hangyát és a Darazsat nem engedték bosszút állni

2018.07.03. 05:01

Peyton Reed az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy ő akadályozta meg szuperhősei szereplését a harmadik Bosszúállók-filmben. A Hangya ugyan szerepelt az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, de a rajongók nagy meglepetésére nem került be a harmadik Bosszúállók filmbe, ami nélküle is több mint 2 milliárd dolláros bevételt termelt, szóval, ha így nézzük, nem is biztos, hogy hiányzott belőle. Magyarázatot viszont nem kaptunk a kérdésre, a Bosszúállók 3-ban csak egy félmondatra említették meg a Hangyát.

206167 1177704 2

A július 26-án érkező A Hangya és a Darázs rendezője úgy vélte, hogy a két szuperhős első közös filmje inkább egy külön történet legyen, amiben jobban megismerhetjük őket, mintsem elvesszenek a Végtelen háború sztárjai között. 

Reed szerint végül az döntötte el, hogy nem fognak szerepelni a Thanos elleni harc első körében, hogy nem akarta a Darazsat elsőként egy ilyen össznépi dzsemboriban megmutatni - már ha egyszer készülőben volt a saját első filmje is, amiben a Hangya mellett főszereplőként látható.

Pontosan emiatt maradt ki az Amerika kapitány 3-ból is, nem volt értelme bedobni egy mellékszerepre úgy, hogy a sztorija nincs rendesen kidolgozva. Az első Hangya-filmben csak az alteregójával, Hope Van Dyke-kal találkozunk, de szuperhősként A Hangya és a Darázsban láthatjuk majd először.

A rajongók mindenesetre reménykednek, hogy a páros végül csatlakozik a többi szuperhőshöz a Bosszúállók jövőre érkező negyedik részében. (ScreenRant)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?