George Clooney óriásit esett a motorjával

2018.07.11. 08:53

Kedden szenvedett balesetet George Clooney, aki épp Szardínián forgatja legújabb sorozatát, a 22-es csapdája című regény adaptációját. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera, amit egy olasz újságnak, a Corriere Della Serának sikerült megszereznie. Ebből újabb részletek derülnek ki a balesetről.

 

Az 57 éves színész elég nagy sebességgel haladt motorjával, mikor frontálisan ütközött egy szembejövő autóval. Clooney elég nagyot esett, át az autón, majd végül a földön pördülve állt meg. 

Kórházba szállították, MRI-vizsgálatot végeztek rajta, és megállapították, hogy a csípője, a medencecsontja és a térde sérült meg, de egyik sérülés sem számít igazán komolynak. A kórházból hazaengedték, és otthon fog tovább lábadozni. Arról egyelőre nincs szó, hogy ez mennyiben befolyásolja Clooney Hulura készülő sorozatának a forgatását. Ebben Clooney producerként, rendezőként és színészként is részt vesz, így kiesése valószínűleg módosít a forgatás eredeti tervein. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?