Tíz évvel később, az eredeti szereplőkkel jön a Zombieland 2.

2018.07.13. 22:14

Hivatalosan bejelentették, hogy jövőre készül a Zombieland című 2009-es zombifilm folytatása, méghozzá az eredeti szereplőkkel, szóval vissza fog térni Woody Harrelson, Abigail Breslin, Jesse Eisenberg, és az azóta már Oscar-díjas Emma Stone.

A második részt is Ruben Fleischer fogja rendezni, aki idén a Venom című anti-szuperhősfilmet szállítja le. A Zombieland 2-t 2019 januárjában kezdik el forgatni, és 2019 októberében már be is mutatják, pont az eredeti 10 éves évfordulóján.

A Hollywood Reporter azt írja, hogy a rendező és a főszereplők mellett visszatérnek a forgatókönyvírók is, pedig Paul Wernick és Rhett Reese azóta megfogták az isten lábát a Deadpool-adaptációjukkal.

Az eredeti film az Egyesült Államokban 75 millió dollárt hozott, az egész világon összesen 102,3 millió dollár volt a bevétele, ami azért elég jó a 24 millió dolláros költségvetéshez képest. Az viszont még tovább növelte a film ázsióját, hogy a mozis bemutatót követően kultfilm lett belőle.

Az első részben a négy szereplőt a zombiapokalipszis hozta össze, a második a közlemény szerint a Fehér Házból fog indulni Amerika szívébe, és közben meg kell harcolniuk az első rész óta továbbmutálódott zombikkal, új túlélőkkel, és a saját kis defektes családjukkal.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?