Harrison Ford Indiana Jones előtt még hős kutyamentő lehet

2018.07.17. 10:29

Harrison Ford játszhatná el a szánhúzó kutya nagy megmentője, John Thornton szerepét A vadon szava című klasszikus nagyregény filmadaptációjában; erről már folynak a tárgyalások - adta hírül a Hollywood Reporter.

Ford játszaná az élőszereplős filmben a főszereplő kutya utolsó gazdáját, azt a tapasztalt aranyásó John Thorntont, aki megmenti Buckot, a szánhúzó kutyát kegyetlen előző tulajdonosától.

A vadon szava az animációs filmekben nagymenőnek számító Chris Sanders élőszereplős bemutatkozása lesz. Sanders volt a Croodék, az Így neveld a sárkányodat és a Lilo és Stitch társrendezője, és ő írta olyan rajzfilmklasszikusok forgatókönyvét vagy sztoriját, mint a Mulan, Az oroszlánkirály, az Aladdin vagy az 1991-es A szépség és a szörnyeteg. Animációs filmjeiért háromszor Oscarra is jelölték.

A vadon szava Észak-Amerikában játszódik a XIX. században, az aranyláz idején, aranyásókról és szánhúzó kutyáikról szól. A főszereplő kutyát, Buckot elrabolják gazdájától, és szánhúzónak adják el, ekként próbál meg túlélni, míg végül a vadon királyává nem válik.

Harrison Ford következő filmje az Indiana Jones 5. része lett volna, de a filmnek olyan rossz lett a forgatókönyve, hogy a Disney inkább kidobta és újat rendelt, így a film bemutatója is átkerült 2021-re.

Ne maradjon le semmiről!