Átnevelőtáborban próbálják kiverni a melegséget

2018.07.18. 10:17

Új rendezéssel jön a mozikba novemberben Joel Edgerton színész (Warrior) és rendező (Az ajándék), a Boy Erased című filmet sokan már most Oscar-díjra esélyesként emlegetik. A filmhez most érkezett egy szép és megindító előzetes is. A történet szerint egy amerikai kisvárosban élő fiú, Jared bevallja a szüleinek, hogy gyakran gondol férfiakra, amit sem az anyja, sem a baptista lelkész apja nem tud elfogadni. Ezért egy átnevelő táborba küldik, ahol reményeik szerint kinevelik belőle a homoszexualitást.

A fiú azonban nem hagyja magát, és próbálja megtalálni önmagát, akár a családjával szemben is. A főszereplő Lucas Hedges, akit több Oscar-jelölt filmben láthattunk remekelni mostanában, köztük az egyik a Lady Bird, ahol szintén meleg fiút alakított, a másik pedig a Három óriásplakát Ebbing határában, ahol a főszereplő fiát játszotta. A Boy Erased Gerrard Conley önéletrajza alapján készült.

Lucas anyját Nicole Kidman, apját pedig Russel Crowe alakítja, szóval elég erős a szereposztás. A Boy Erased november 15-étől lesz látható a hazai mozikban is. Magyar címe egyelőre nincs.

A sztori egyébként hasonlít a Miseducation Of Cameron Post című filmre, amit a Sundance filmfesztiválon mutattak be, bár ott egy női főszereplővel mutatják be az átnevelőtábort.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?