Kirúgta a Disney A galaxis őrzői 3 rendezőjét botrányos tweetjei miatt

2018.07.20. 23:45

Miután újra elkezdtek terjedni James Gunn rendező évekkel ezelőtti, botrányos Twitter-bejegyzései, a Disney stúdió úgy döntött, nem dolgozik tovább együtt vele - írja a CNN. A galaxis őrzői franchise harmadik részének rendezője a Disney szerint olyan védhetetlen, és támadó jellegű dolgokat tett közzé pár éve, amikkel a cég nem tud közösséget vállalni, ezért megszakítják vele az üzleti kapcsolatot.

Gunn régi tweetjei csütörtökön kezdtek el újra terjedni a Twitteren. A rendező azt mondta, hogy karrierje kezdetén egy provokátornak számított, olyan filmeket készített és olyan vicceket mondott, amik botrányosak voltak és tabukat feszegettek. "De ahogy többször kifejtettem a nyilvánosság előtt, azóta jobb ember lettem, fejlődtem a munkámban és jobb lett a humorom is. Teljesen másmilyen ember vagyok, mint néhány évvel ezelőtt voltam. Sokkal inkább a szeretet és a jó kapcsolatok motiválnak, mint a düh. Régebben sokkoló dolgokkal próbáltam reakciókat kicsikarni emberekből" - mondta.  Azt is kijelentette, hogy ezeknek a "vicceknek" nincs valóságtartalmuk, azaz nem tett olyan dolgokat, amikről ezekben a bejegyzésekben beszél. 

Az érthetőség kedvéért itt az egyik ilyen nagyon rossz poénja:

gunn.png

Figyelem!

Figyelem, ez tényleg nem szép!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Gunn szerint elképesztően képmutató az a hadjárat, amit ellene indítottak. 

A rendező alacsony költségvetésű filmekkel kezdte karrierjét, rendezőként 2006-ban debütált a Slither című horror komédiával, majd ezt a Super című szuperhős-komédia követte. 

Amikor a Galaxis őrzőinek rendezéséhez őt választották, akkor szokatlan választásnak tűnt a személye, de mivel a film elnyerte a kritikusok tetszését, és 1,6 milliárd dollárt hozott a konyhára, ezért sikernek könyvelték el a vele való együttműködést. A régi tweetek láttán viszont meggondolták magukat.