Itt a Széttörve és A sebezhetetlen folytatása

2018.07.21. 10:32

A most zajló Comic Conra megérkezett M. Night Shyamalan új filmjének, a Glass-nak az első előzetese. A Glass, ahogy azt a rendező korábban bejelentette, két korábbi nagy sikerének, A sebezhetetlennek és a Széttörvének lesz a közös folytatása. Shyamalan régi álma volt ugyanis, hogy ezt a két filmet egy harmadikban kapcsolja össze. Miután a Széttörve nem várt sikert hozott (csak 9 millió dollárból készült, de végül 274 milliót kerestek vele) Shyamalan sorozatos bukásai után visszakerült a pikszisbe, és elkészítette a filmet.

A Glassben tehát visszatér Bruce Willis, mint David Dunn, Samuel L. Jackson mint Mr. Glass és persze James McAvoy mint Kevin Crumb. Új szereplő lesz Sarah Paulson, akit többek között az American Crime Story O.J. Simpsonnal foglalkozó évadában és az Ocean's 8-ben láthattunk. Szerepel még a filmben a Széttörvében látott Anya Taylor Joy.

Az előzetesből annyi derül ki, hogy a Glass jórészt egy elmegyógyintézetben játszódik, ahol a Paulson által játszott pszichiáter kezeli a három pasit. Ő ugyanis olyan betegekre szakosodott, akik azt képzelik magukról, hogy szuperhősök. Amúgy nő sem tűnik kevésbé furcsának, mint a páciensei.

MV5BNjc5OTk0ODA1OV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTkxNDM5NTM@. V1 SY1000 CR0,
Fotó: IMDb

A Glasst 2019. január 17-én mutatják be a magyar mozik. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?