Godzilla összecsap egy háromfejű óriásszörnnyel és egy tűzokádó sárkánnyal

2018.07.22. 19:43

Az óriásszörnyek rajongói valószínűleg életük legboldogabb perceit élhetik át most, hogy a Comic Conra időzítve kijött az első előzetes a legújabb Godzilla-filmhez, a Godzilla: King of the Monstershez, amelyben a japánok legendás lénye egy háromfejű szörnnyel, egy tűzokádó replő szörnnyel és egy éjjelilepke-szerű szörnnyel is megküzd, már ha jól számoltam.

godzilla
Fotó: outnow.ch

Az előzetesben elhangzik, hogy az emberek olyan sok rosszat tettek a földdel, mintha az emberiség egy fertőzés lenne a bolygón, így most eljött "a láz", amely el is pusztít mindent, mire annyit mondanánk, Algopyrin. Hacsak meg nem találják mind a három titánt, hogy azok legyőzzék Godzillát, aki visszatért az ősi szunnyadásból, vagy miből.

A filmhez az előző Godzilla-filmhez hasonlóan most is rengeteg hollywoodi sztárt szerződtettek, Millie Bobby Brown mellett szerepel majd Kyle Chandler (A Wall Street farkasa, A régi város), Vera Farmiga (A tégla, Egek ura, Forráskód), Sally Hawkins, Ken Watanabe és a Trónok harca egyik leggonoszabb szereplőjét, Tywin Lannistert játszó Charles Dance, aki egy elég áthallásos mondatban közli az előzetesben, hogy "Éljen a király". (Trónok harca-szüzeknek: a sorozatban ő alakította a Westeros királyai adó Lannister-ház fejét.)

A rendező Michael Dougherty lesz, akinek a nevéhez a Krampusz és az Adsz vagy kapsz fűződik, de íróként olyan projekteken is dolgozott, mint az X-Men 2., a Superman visszatér vagy az X-Men: Apokalipszis. Az amerikai bemutató tervezett dátuma 2019. május 31, amit majdnem napra pontosan egy évvel később követ majd egy újabb Godzilla-film, a Godzilla vs. Kong, ennek címéből kiolvasható a teljes története. Bemutató 2019. május 31-én.

Az előző Godzilla-film megosztotta az Index szerkesztőségét, dupla kritikánkat itt lehet elolvasni róla.   

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?