Végre valaki örül, hogy szuperhős lehet

2018.07.23. 08:54

Az utóbbi években a legsikeresebb szuperhősfilmeket a Marvel szállította, a konkurens DC-nek se a kritikusok, sem a közönség nem szerette annyira a filmjeit (Öngyilkos osztag, Igazság Ligája). Egyik fő panasz az volt, hogy túlságosan komolyan veszik magukat a filmek és árad belőlük a keserűség, hiányoznak a jól működő poénok. Jövőre a DC bemutatja az első, szándékosan könnyedebb hangvételű filmjét, a Shazamot, Zachary Levivel a főszerepben, amihez megérkezett az első előzetes.

A Shazam egy 14 éves fiúról szól (Asher Angel), aki találkozik egy 3000 éves varázslóval (Djimon Hounsou), aki kereste a megfelelő jelöltet, akire átruházhatja különleges erejét. Miután megkapja ezt a képességet bármikor átváltozhat egy felnőtt szuperhőssé (Zachary Levi), azután, hogy kimondja: Shazam!

Az előzetest a San Diego Comic-Conon mutatták be és ez az első komolyabb képanyag a filmből, amit jövő tavasszal mutatnak majd be a mozik. 

Zachary Levi a film főszereplője azt mondta, hogy a film a Superman és a Segítség felnőttem keverékéről van szó. A főszereplője pedig olyan valaki, akit boldoggá tesznek a szuperképességei, egyáltalán nem az a borús, pesszimista hozzállás jellemző rá, ami az utóbbi években meghatározta a DC képregényeiből készült filmeket. Szándékosan egy dilis filmet akarnak, ami nem veszi komolyan magát és elvicceli az ehhez hasonló filmekben látott kliséket. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?