Mindenki a nagy szemű robotcsajt akarja elemészteni

2018.07.25. 05:01

Az Alita: Battle Angel Kisiro Jukito Battle Angel Alita című kultikus mangáját viszi filmre James Cameron és Jon Landau producerkedése és Robert Rodriguez rendezése mellett, megtartva az alapsztorit, azaz a jövőben vagyunk egy bazi nagy háború után, egy kibernetikában utazó doki meg a szemétdombon egy amnéziás kiborglányra lel, akit Alitának hívnak (Rosa Salazar). A titánbó l(?) faragott Pinokkina aztán elkezdi kibogozni a múltja titkait, ami azt eredményezi, hogy mindenki őt akarja eltenni láb alól/bezúzni fémhulladékká, mindezt rém látványosan, sokat verekedve és ugrálva. 

A filmben lesznek rendes színészek (Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skreinm Jackie Earle Haley, Keean Johnson, Michelle Rodriguez, Eiza González, Leonard Wu) meg animáltak is, a főszereplő mozgását meg mocap-ruhában levették, majd animálták – elég zavarba ejtő közeliekkel és idétlen fizikával, de majd meglátjuk, hogy néz ez ki IMAX-vásznon. Bemutató: december 21.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?