Superman szívesen lenne James Bond

2018.07.26. 13:48

Henry Cavill, akit jövő héttől a Mission:Impossible 6-ban láthatunk, úgy érzi, hogy az akciófilm megfelelő tréning volt ahhoz, hogy akár James Bondot is eljátszhassa. Mentségére legyen mondva, nem ő hozta fel a Bond-témát, hanem a Yahoo Uk újságírója kérdezett rá, de a lényeg, hogy el tudja magát képzelni Bondként. Már csak azért is vágyik rá, mert nagyon szeretne végre egy brit karaktert eljátszani, amire egyébként nem nagyon van módja. (Annak ellenére, hogy ő brit.) Arra, hogy mi lenne ebben az esetben Superman karakterével, akit szintén ő játszik, nem tért ki. 

Amióta a jelenlegi Bond, Daniel Craig megkezdte pávatáncát a szerep körül, lényegében folyamatos a találgatás, hogy ki lesz a következő Bond. Craig már 2015-ben megmondta, hogy előbb vágná fel az ereit, mint hogy megint eljátssza a 007-es ügynököt. Egy ideig úgy tűnt, hogy tényleg a nem túl fényesre sikeredett Spectre lesz az utolsó Bond-filmje, de aztán meggondolta magát. Jövőre, állítólag valóban utoljára,  megint láthatjuk a 25. Bond-filmben, amit Danny Boyle rendez. 

Következő Bondnak egyelőre a következő színészek jelentkeztek be: Tom Hiddleston, Tom Hardy, Idris Elba, aki az első színesbőrű Bond lehetne, a Homeland sorozatból ismert Damian Lewis, Jamie Bell (a Billy Elliot balettozó sráca), Gillian Anderson (Scully ügynök az X-Aktákból) és egy indiai színésznő, korábbi világszépe, Priyanka Chopra. És ezzel az interjúval a korábban már emlegetett Henry Cavill is újra. 

Ki legyen a következő Bond?

Ne maradjon le semmiről!