Az utolsó Jedik rendezője törölte 20 ezer tweetjét

2018.07.26. 17:00

Rian Johnson, a Disney csodagyereke, a Star Wars: Az utolsó Jedik író-rendezője, és a következő Star Wars-filmek atyaistene törölte mintegy 20 ezer posztját a Twitterről. Állítása szerint ezekben nem volt az ég világon semmi, amit rejtegetnie kéne, de nem szeretne a trolloknak lehetőséget adni, hogy ellene fordítsanak valamit. A döntést persze a James Gunnal történtek indokolták. A galaxis őrzői-franchise rendezőjét múlt héten rúgta ki a Disney, mert régi posztjai a cég számára vállalhatatlanok voltak.

Johnson elmondta, hogy esetében kilencévnyi cuccról van szó, szóval ha a trollok, akik mostanában rászoktak arra, hogy nekik nem szimpatikus emberek régi dolgai között kutassanak kompromittáló anyagok után, keresnek, akkor akár találhatnak is valamit. Amúgy pedig Az utolsó Jedik megjelenése után már bőven volt része online zaklatásban. 

James Gunn mellett kiálltak a színészei, munkatársai és egy egy online petíció is indult, amit már több, mint 311 ezer embert írt alá, amiben arra kérik a Disney-t, hogy vegyék vissza az író-rendezőt A galaxis őrzői harmadik részéhez. Ez nagy valószínűséggel nem fog megtörténni, így viszont az egész, 2020-ra tervezett film sorsa kétségessé vált. 

Ne maradjon le semmiről!

   • Vennék
  • Hírek