Nyílt levélben állnak ki a Galaxis őrzői színészei a kirúgott rendező mellett

2018.07.30. 19:50

Bár nem támogatom James Gunn sértő vicceit évekkel ezelőttről, de ő egy nagyon jó ember. Nagyon szeretném, ha visszavennék rendezőnek a Galaxis őrzői 3 mellé. Kérem, olvassa el az egész közleményt, amit a teljes stáb aláírt

– tette ki a közleményt Instagramjára a Galaxis őrzői-filmet főszereplője, Chris Pratt. A közleményt mellette Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Sean Gunn, Vin Diesell, Pom Klementieff és Michael Rooker írtak alá.

A közleményben James Gunn kirúgása ellen szólalnak fel, és azt kérik, vegyék vissza a film mellé a rendezőt. Szándékosan vártak 10 napot a kirúgás után, hogy mindenkinek legyen ideje gondolkodni, imádkozni, hallgatni és átbeszélni a történeket.

Ugyan egyikük sem akarja megvédni Gunn sok évvel ezelőtti sértő vicceit, de fontosnak tartják megosztani, mennyire nagyszerű éveket töltöttek el vele a filmek forgatása alatt.

 Gunnt július 20-án rúgta ki a Disney a Galaxis őrzői 3 rendezői állásából, miután Twitteren előtúrtak pár sértő bejegyzést a rendezőtől még a Disney előtti időszakból.