A galaxis őrzői egyik ragja csak szerződése miatt nem száll ki a folytatásból

2018.08.06. 11:03

Hiába álltak ki a színészei James Gunn, a Galaxis őrzői első és második részét készítő rendező mellett, úgy tűnik a Disney-nél kitartanak a döntésük mellett és nem szerződtetik Gunnt a széria 2020-ban esedékes harmadik részének elkészítésére. Dave Bautista, a filmekben Draxet alakító színész az egyik, aki leghangosabban támogatja a botrányos Twitter-üzenetek miatt eltávolított rendezőt, erre azt mondta, hogy pusztán a szerződése miatt nem száll ki a harmadik részből.

031
Fotó: Disney

Azt fogom tenni, amire kötelez a szerződésem, de a James Gunn nélküli A galaxis őrzői nem az, amire leszerződtem. A galaxis őrzői James Gunn nélkül nem ugyanaz. Ráadásul elég undorító egy olyan cégnek dolgozni, akik fasiszták gyűlöletkampányának ad teret. #kibernácik Ezek csak az érzéseim.

- írta Twitteren a színész. 

A Disney hivatalosan is kommunikálta, hogy kitartanak a döntésük mellett, pedig a színészek mellett a legtöbb befolyásos újságban is olyan cikkek jelentek meg, hogy a Disney kifejezetten rossz és káros döntést hozott Gunn menesztésével, ami veszélyes precedenst is teremthet.

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Hitelkártya