Szerelmes pszichothrillert készít a Szerdai gyerek rendezője

2018.08.06. 08:50

354 millió forintos gyártási támogatást kap a  Filmalaptól Horváth Lili második filmje. Ez lesz a rendező második filmje. Romantikus dráma és pszichothriller keverékéről van szó, ami egy nagy szerelmi történetet mesél el.  A címe Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, a forgatás a tervek szerint októberben kezdődik, a bemutatót pedig 2020-ra tervezik.

A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy Amerikából hazatérő idegsebésznő lesz a főszereplője, akit Stork Natasa alakít. További szerepekben Bodó Viktor és Vilmányi Bennett szerepel majd a filmben. 

Horváth Lili 2015-ben első filmjével megnyerte a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál East of the West versenyprogramjának fődíját, továbbá a kritikusokból álló FEDEORA zsűri is díjazta a magyar mosodás filmet. 

A Filmalap azt is bejelentette, hogy 56 millió forinttal támogatja Josef Demian nagyváradi születésű, Romániában, majd Ausztráliában alkotó rendező-operatőr Éjjeli őrjárat című filmjét. Ez egy színházi társulatról szól, akik a főpróba után teljes jelmezben, saját ruhájuk, pénz és telefon nélkül kénytelenek hazajutni. 

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le semmiről! (PREVIEW)

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!