Az X-Men: Dark Phoenix egyharmadát újraforgatják

2018.08.09. 19:22

A nagy blockbusterek esetében nem ördögtől való babonaság, hogy újraforgatják a portéka egyes részeit, hiszen ha már belefeccöl a stúdió egy rakás pénzt, legalább valami igazén faszát akar érte kapni. A legújabb X-Men filmet, a Sophie Turner (Trónok harca) főszereplésével készült Dark Phoenixet idén novemberben mutatták volna be, de a Fox elcsúsztatta 2019 februárra, sőt, egy ideig attól is lehetett tartani, hogy nem is lesz a filmből semmi, legalábbis belátható időn belül. Aztán az IMAX 2019-es bemutatótervében fixen szerepel, szóval láthatjuk majd mi is.

X-Men-Dark-Phoenix-3


A filmből viszont elég sok mindent újra kell forgatni: a Quebec Film and Television Council azaz a Quebec-i filmes és tévés tanács hivatalos közleménye szerint a produkció  három hónapra visszatér Montrealba, ahol a film végét forgatják újra. Ami, kiindulva a 90 napos forgatási időből, igencsak az utolsó harmad lesz, pár jelenethez nem kell három hónap.

A filmet Simon Kinberg rendezi, Sophie Turner (Jean Grey),  James McAvoy (Charles Xavier), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast) Alexandra Ship (Storm) Tye Sheridan (Cyclops) és Kodi Smit-McPhee ( Nightcrawler) szerepel majd benne. A bemutató dátuma 2019. február 14.

UPDATE: Más források szerint az infó téves, mindössze pár jelenetet kell kicsinosítani, és ehhez nem kell három hónap, csak két és fél hét - amennyire a produkció a városba is költözik. Most legyünk okosak.

Ne maradjon le semmiről! (PREVIEW)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?