Mi a franc az az internet, és hogy lehet lezúzni?

2018.08.14. 04:59

Szép lassan csepegteti a részleteket a Disney 2012 legjobb animációs filmje, a Rontó Ralph folytatásához, a Ralph lezúzza a netet-hez. Most egy egyperces előzetes jött ki belőle, ami alapján van ok bízni abban, hogy a második rész se lesz rossz.

Ráadásul aki igazán jót akar, az jól megjegyzi magának az előzeteseket, mert ezekben még az eredeti hangok hallhatóak, nem a magyar szinkron, azok pedig elég jók. A két főszereplőt John C. Reilly és Sarah Silverman szinkronizálják Amerikában, de olyan nevek bukkannak még fel a világ szerencsésebb oldalán a stáblistán, mint Gal Gadot, Taraji P. Henson, Kelly Macdonald, Kristen Bell vagy Alan Tudyk.

A rövidke trailer végén van egy olyan rész is, ami megmutatja, mi az az irónia, amit a film rajongói annyira szeretnek: a Merida, a bátor című Pixar-film főszereplője halandzsázik valamit, mire a Disney-figurák közlik, egy büdös szót nem értenek ebből, mivel "ő a másik stúdióból jött".

A sztori egyébként az lesz, hogy az életre kelt videójáték-figurák az első rész árkádjáték-világa helyett most az online játékok világában találják magukat, és itt kell a mindent akaratlanul elrontó Ralphéknak kalandozniuk, hogy megtalálják azt a hiányzó darabot, ami a másik főszereplő kislány világában működő játék életképességéhez kell. Eközben persze találkoznak az internet legidegesítőbb lakóival és mindennel, ami 2018-ban megtalálható a neten Buzzfeedtől Youtube-ig. Illetve szinte teljesen biztos, hogy a pornó azért mégiscsak kimarad a kínálatból.

A film egy nappal az amerikai premier után, november 22-én már látható is lesz a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?