Titokzatos filmet készített a Gravitáció rendezője

2018.08.16. 17:02

Kijött az új előzetes (pontosabban a teaser trailer) a kétszeres Oscar-díjas Alfonso Cuarón új filmjéhez, a Romához. Cuarón korábban olyan filmeket készített, mint Az ember gyermeke vagy a Gravitáció. Utóbbiért kapta a két Oscart, egyet a legjobb rendezésért, egyet pedig megosztva a vágásért. A Romával kapcsolatban nagyon titokzatoskodnak, annyit lehet róla tudni, hogy Mexikóban, Cuarón szülőhazájában játszódik a hetvenes években. Egy középosztálybeli család életét követhetjük benne nyomon egy éven át. A rendező annyit mondott a filmről, hogy ha ő az óceánban sodródna, akkor ez a film olyan, mint egy mentőöv, amit odahajítanak neki. Íme, ami a mentőövből egyelőre látható:

A fekete-fehér teaser trailer azt ígéri, hogy egy erőteljes víziót kapunk a szeretetről, a bátorságról, a reményről, a változásról, az otthonról. Úgy tűnik, hogy Cuarón egyáltalán nem akart a Gravitációhoz hasonló mozit csinálni, sztárok sincsenek ebben a filmben, kizárólag mexikói színészekkel forgattak.

A film egyébként a Netflixre készül, de a nemzetközi premierje a Torontói Filmfesztiválon lesz szeptemberben. Online idén decemberben mutatják majd be. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?