Nem veszik vissza A galaxis őrzői rendezőjét

2018.08.16. 11:10

Hiába a jelenleg 380 ezer aláírásnál járó online petíció, hiába álltak ki mellette nyílt levélben a színészei, James Gunnt nem veszi vissza a Disney. Semmi esélye annak, hogy ő legyen A galaxis őrzői 3 rendezője. Bár a stúdió főnöke, Alan Horn találkozott a rendezővel, a megbeszélés után egyértelművé tette, hogy nem fogják újra alkalmazni Gunnt, írja a Variety. Állítólag még az is kevés volt, hogy a Marvel-filmek producere, Kevin Feige is arra kérte a Disneyt, hogy gondolják át újra a döntést. Feige egyébként nem vett részt a találkozón.   

James Gunn
James Gunn
Fotó: Christopher Polk / Getty Images Hungary

Gunnt azután rúgták ki a rendezői székből, hogy júliusban Twitteren előkerültek korábbi bejegyzései, melyek sokak számára sértőek. Előfordult például, hogy a pedofíliával viccelődött. Gunn ezeket még jóval A galaxis őrzői-filmek készítése előtt posztolta. A rendező a botrány kirobbanásakor elmondta, hogy azóta jobb ember lett, és sokat fejlődött a humora is, de a hadjáratot, ami indult ellene, képmutatónak tartja.  

A galaxis őrzői-filmek főszereplője, Chris Pratt éppúgy kiállt mellette, mint  Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Sean Gunn, Vin Diesell, Pom Klementieff és Michael Rooker is. Úgy tűnik, hogy hiába. Azt még nem tudni, hogy ki lesz a szupersikeres sorozat harmadik részének rendezője. 

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek