Testvérei újra Halálos iramban-filmben akarják látni Paul Walkert

2018.08.17. 18:37

2013-ban hunyt el Paul Walker, akit leginkább a Halálos iramban-filmekből lehet ismerni. Walker a Halálos iramban 7 forgatásának idején halt meg, ezért a jeleneteit két testvére, Cody és Caleb fejezték be, akiknek az arcára ráanimáltál elhunyt testvérük fejét. A testvérek az AP-nak beszéltek arról, hogy ismét szeretnék Walkert látni a franchise-ban.

A Halálos iramban-filmekben Walker karaktere, Brian O'Conner még mindig él, amire többször is megjegyzést tettek a 2017-es filmben, szóval történeti akadálya nem lenne a felbukkanásának. A 40 éves Caleb el is mondta, hogy nagyon örülne, ha legalább egy apró kis szerep erejéig megint testvérét alakíthatná a következő filmben, de csak akkor, ha azt ízlésesen csinálják meg.

Cody és Caleb Walker egyébként éppen az I Am Paul Walker című egyórás dokumentumfilmjük promóciós körútján vannak, amelyben bemutatják az elhunyt színész gyerekkorát, családját és későbbi karrierjét. A film a Paramount Networkön debütált.

Azt is elmondták, hogy Walker halála óta egyszer sem nézték újra a Halálos iramban 7-et, de majd ha a gyerekeik elég idősek lesznek hozzá, akkor elmesélik nekik, hogyan fejezték be testvérük helyett a filmet.

A következő film a Halálos iramban-franchise-ból szimplán csak a Fast címet kapta, és egy spinoff lesz Dwayne Johnson és Jason Statham szereplésével, 2019-es bemutatóval.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?