Ilyen az, amikor egy horrorfilmes gyereksztorit rendez

2018.08.18. 07:44

Eli Roth nevét sok mindenhez lehet kötni, leginkább a vérben tocsogáshoz meg a Medvezsidóhoz, aki egy karakter volt a Becstelen Brigantykban, és Roth alakította, és az volt a kunsztja, hogy baseballütővel verte péppé a nácik fejét. Szóval Roth a filmek világát alapul véve, nem az a fazon, akire rábíznánk egy gyerekfilmet, erre tessék, itt van A végzet órája, és az előzetes alapján menten nézném. Ez meg az első magyar szinkronos előzetes hozzá.

A film, amiben Jack Black varázslót, Cate Blanchett meg boszorkányt alakít (Kyle MacLachlan meg a főgonoszt, ha minden igaz), egy 1973-as gyerekkönyv nyomán készült, és egy tízéves, Lewis Barnavelt nevű kisfiúról szól, akinek beilleszkedési zavarai vannak, és az iskolában feszt bántják. A nagybátyja (Black) megtanítja varázsolni egy olyan házban, aminek szó szerint szíve van, és amiben semmi nem az, aminek látszik. 

Hazai bemutató szeptember vége, ha a nézők szeretik, a stúdió 11 feldolgozásra váró folytatásból válogathat a franchise folytatását illetően. És ja, én is érzem a Harry Potter-áthallást, de ez jóval hamarabb született, és már az előzetes alapján is jobbnak tűnik.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?