Scarlett Johansson a legjobban kereső színésznő

2018.08.19. 13:28

2017 június 1. és 2018 június 1. között Scarlett Johansson kereste a legtöbbet a filmiparban, derül ki a Forbes cikkéből. Johansson ezzel Emma Stone-t taszította le az első helyről. Johansson egy év alatt 40,5 millió dollárt keresett, de ez leginkább az Avengers 3-nak köszönhető, amiért a színésznőt nagyon busásan megfizették.

A második helyre Angelina Jolie érte oda 28 millió dollárral, ennek a nagy részét a Demóna 2-ért kapta, ami ugyan csak 2020-ban kerül mozikba, de a színésznő már előre megkapta a fizetését érte. A harmadik helyre Jennifer Aniston került 19,5 millió dollárral, de már régóta nem a Jóbarátok hozza házhoz a pénzt, hanem olyan reklámfilmek, amelyeket az Emirates Airline-nak vagy a Smartwater okosvíznek csinált.

Jövőre valószínűleg még többet kereshet, mivel elkezdődik az új sorozatának a gyártása, amit az Apple rendelt be, és szerepel benne a listán ötödik helyet szerző Reese Witherspoon is. A hírek szerint Witherspoon és Aniston fejenként 1,25 millió dollárt kapnak majd epizódonként.

Jennifer Lawrence csak a negyedik helyre fért oda, leginkább annak köszönhetően, hogy anyám! és a Budapesten is forgott Vörös veréb nem igazán kaszált a jegypénztáraknál. Cserébe még mindig jól keres az X-Men-filmek miatt, illetve van egy nagyon drága reklámszerződése a Diorral is.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!