Scarlett Johansson a legjobban kereső színésznő

2018.08.19. 13:28

2017 június 1. és 2018 június 1. között Scarlett Johansson kereste a legtöbbet a filmiparban, derül ki a Forbes cikkéből. Johansson ezzel Emma Stone-t taszította le az első helyről. Johansson egy év alatt 40,5 millió dollárt keresett, de ez leginkább az Avengers 3-nak köszönhető, amiért a színésznőt nagyon busásan megfizették.

A második helyre Angelina Jolie érte oda 28 millió dollárral, ennek a nagy részét a Demóna 2-ért kapta, ami ugyan csak 2020-ban kerül mozikba, de a színésznő már előre megkapta a fizetését érte. A harmadik helyre Jennifer Aniston került 19,5 millió dollárral, de már régóta nem a Jóbarátok hozza házhoz a pénzt, hanem olyan reklámfilmek, amelyeket az Emirates Airline-nak vagy a Smartwater okosvíznek csinált.

Jövőre valószínűleg még többet kereshet, mivel elkezdődik az új sorozatának a gyártása, amit az Apple rendelt be, és szerepel benne a listán ötödik helyet szerző Reese Witherspoon is. A hírek szerint Witherspoon és Aniston fejenként 1,25 millió dollárt kapnak majd epizódonként.

Jennifer Lawrence csak a negyedik helyre fért oda, leginkább annak köszönhetően, hogy anyám! és a Budapesten is forgott Vörös veréb nem igazán kaszált a jegypénztáraknál. Cserébe még mindig jól keres az X-Men-filmek miatt, illetve van egy nagyon drága reklámszerződése a Diorral is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?