A gyerekeket elragadó farkas nem a legveszélyesebb lény errefelé

2018.08.23. 05:34

Kijött az előzetes a Hold the Dark című, sötét hangulatú Netflix-filmhez, amelynek főszereplői Alexander Skarsgård (True Blood, Hatalmas kis hazugságok), Riley Keough (Mad Max: A harag útja) és Jeffrey Wright (Westworld, Az éhezők viadala) lesznek, a rendezője pedig a Green Roomot és A múlt hamvait készítő Jeremy Saulnier.

holddark

A Hold the Dark az előzetes alapján egy egyre sötétebb hangulatú, talán a horror felé is kacsintgató film lesz, amelyben szép lassan arra derül fény, hogy egy északi városban messze nem farkasok és nem is négylábúak a legveszélyesebb ragadozók.

A hivatalos sztorileírás szerint Medora Slone (Keough) azért hívja alaszkai városába az egykori farkasszakértő Russel Core-t, hogy az levadássza a farkashordát, amelyik megölte a kisfiát, mielőtt a férje (Skarsgård) hazatér az iraki háborúból. De különös és veszélyes kapcsolat alakul ki Core és a nő között, a férj hazaérkezésekor pedig elindít valami nagyon erőszakos folyamatot. Innentől pedig ezt, és nem a farkasokat kell megállítania Core-nak.

A Hold the Dark William Giraldi regénye alapján készült.

A filmnek elvileg Cannes-ban lehetett volna a premierje, de onnan idén kitiltották a netflixes filmeket, így egy másik nagy fesztiválon, Torontóban debütál majd, aztán világszerte felkerül az online videószolgáltatóra szeptember 28-án.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?