Tarantino megtalálta Charles Mansont

2018.08.29. 11:37

Quentint Tarantino legújabb filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban láthatjuk majd Leonardo DiCapriót, Brad Pittet, Margot Robbie-t, Al Pacinót, Dakota Fanninget, Timothy Olyphantot is, de most újabb színészekről érkezett hír, akik biztos szerepet kapnak a történetben.  

A filmről sokáig nem lehetett tudni, hogy pontosan miről fog szólni, az első hírek arról szóltak, hogy Charles Manson gyilkosságai állnak majd a középpontban. Azóta kiderült, hogy ez is benne lesz ugyan a történetben, de nem ez lesz a fő csapásirány, egy szélesebb képet ad majd Hollywoodról a hatvanas évek végén, aminek csak egy részét jelentik a gyilkossági ügyek. Így kellett egy színészt találni erre a feltehetően kulcsszerepre, Tarantino pedig meg is találta a megfelelő embert a feladatra, aki nem más, mint az ausztrál Damon Herrimant. Őt korábban A törvény embere című sorozatban lehetett látni. 

A Wrap értesülései szerint benne lesz még a filmben Rumer Willis (Bruce Willis és Demi Moore lánya), Dreama Walker, Margaret Qualley (Andie MacDowell lánya), Costa Ronin, Victoria Pedretti és Madisen Beaty is. Fontos szerepet kap a történetben Roman Polanski is, akit egy amerikai közönség számára eddig ismeretlen lengyel színész, Rafal Zawierucha fog eljátszani.

Ezen a ponton nem tudni, hogy DiCaprión és Brad Pitten túl kik lesznek a főszereplők és kik azok, akik csak 1-2 jelenetben tűnnek fel, de nyilvánvaló, hogy a film marketing kampányát a rengeteg sztárra, illetve a Ponyvaregényhez való hasonlóságra építik majd. 

A filmben több történetszál fut majd párhuzamosan, de a főszerepet Leonardo DiCaprio és Brad Pitt alakítják majd, előbbi Rick Dalton tévésztárt, utóbbi pedig a dublőrét, Cliff Booth-ot alakítja majd, aki próbálnak felszínen maradni az éppen átalakuló Hollywoodban. Emellett láthatjuk majd a filmben Bruce Lee, Sharon Tate és Roman Polanski történetét is. Az amerikai bemutatót az eredeti augusztusi dátumról előrehozták július végére, pontos magyar időpontról viszont egyelőre nem tudunk.

Ne maradjon le semmiről!