A Predator kettétépi az áldozatait, és úgy tűnik, marhára élvezi

2018.08.31. 16:57

Megjelent Shane Black (Rendes fickók, a Vasember 3, Durr, durr és csók) Predator-filmjének legújabb és leghosszabb előzetese, amelyből úgy tűnik, ez a Ragadozó nemcsak a pusztításra törekszik, de a nevettetésre is. Azt még nem tudni, ez szándékos rendezői fogás vagy sem, de reméljük, az előbbi.

Az A kategóriás szupersztárok nélkül készülő film (szereplők: Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Jake Busey, Augusto Aguilera, Alfie Allen, Yvonne Strahovski és Jacob Tremblay) elvileg úgy szeretné megújítani a Predator-filmek hagyományait, hogy a hangulat azért megmaradjon.

Az új film az első kettő nyomdokain halad tovább, időben az 1990-ben forgatott, de 1997-ben játszódó Predator 2 és a 2010-ben forgatott, de ki tudja, mikor játszódó Antal Nimród-féle Predators között játszódik.

A mostani film rendezője egyébként szerepelt az első Predatorban: ő volt az a szemüveges kommandós, akit viszonylag hamar kinyírt a Ragadozó. 

A film Amerikában szeptember 14-én, nálunk már egy nappal korábban látható lesz a mozikban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?