Erre a filmre kötelező lesz elvinni a gyereket karácsonykor

2018.09.05. 10:15

Az Operába évtizedek óta körülbelül nyáron elfogy az összes jegy a Diótörő című mesebalett karácsony-környéki előadásaira, de akkor is így lenne, ha egész decemberben semmi mást nem játszanának. Nem csoda, hogy a Disney is felült az Egérkirály sikervonatára: ha minden papírforma szerint halad, akkorát fognak szakítani a Diótörő és a négy birodalom című, idén karácsonyra érkező filmjükkel, mint talán még soha.

Ráadásul már kipróbált receptről van szó: legutóbbi élő szereplős klasszikus-feldolgozásuk, A Szépség és a Szörnyeteg 1,2 milliárd dollárt hozott, és ez az összeg több Star Wars-filmet is lepipál. Igaz, a történetből már elég sok filmfeldogozás született, de ez valószínűleg nem fogja zavarni a nézőket.

Most megjelent a Diótörő és a négy birodalom címen várható film végső előzetese, amiből látszik, milyen bombasztikus lesz a látvány, az viszont kérdés, vajon nem lesz-e egy kicsit túl félelmetes a legkisebb nézőknek, mert azért akad benne jó pár szinte akciófilmes részlet is.

 A főszerepet Mackenzie Foy kapta, akit a Csillagok között című sci-fi-ből és az egyik Alkonyat-filmből is ismerhetünk, a többi szerepben Morgan Freeman, Kiera Knightley, Misty Copeland és Helen Mirren lesz látható. A rendező Lasse Hallström, aki a Csokoládét és az Árvák hercegét is csinálta.

A diótörő és a négy birodalom magyar premierje december 13-án lesz. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?