Mi történik, ha egyszerre három gyereket fogadunk örökbe?

2018.09.06. 14:25

Mark Wahlberg főszereplésével készült az Instant Family című vígjáték, amiben Rose Byrne-nel egy olyan párt alkotnak, akik miután vásároltak egy hatalmas házat, szeretnék megtölteni élettel. Saját gyerekhez már kissé idősek, ezért úgy döntenek, hogy nevelőszülők lesznek, bár váratlan fordulat az ügyben, hogy egyszerre három gyereket is bevállalnak, ezekből ráadásul az egyik egy erősen kamaszodó lány. Ebből aztán sok vicces, vidám és szomorú pillanat is adódik, hogy aztán a végén jöhessen a happy end.

És aki azt hinné, hogy ez a sztori túl erőltetettnek tűnik, annak a rendező azt üzeni, hogy a forgatókönyv valós eseményeken alapul, ráadásul ez az egész dolog vele esett meg. Sean Anders (Megjött apuci!) hangsúlyozza, hogy azért nemcsak a saját sztorijukat dolgozta föl a filmben, hanem nagyon sok más örökbefogadó szülővel találkozott. A filmhez kijött egy előzetes, de készült egy másik ajánló is, ami Andersék családi történetét mutatja be.

A filmről eddig nem sokat lehetett hallani, aminek valószínűleg az az oka, hogy eredetileg 2019 eleji bemutatóval számoltak, de a film olyan jól szerepelt a tesztvetítéseket, hogy átütemezték idén novemberre, a Hálaadás-napi hétvégére. Wahlbergnek idén ez a második bemutatott filmje, az egészen más stílusú 22 mérföld után.

Ne maradjon le semmiről!